Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orban le-a pus masa în cap liderilor de la Bruxelles: 'Toată lumea știa că e plin de corupție la Bruxelles! Am solicitat o anchetă profundă!'

nbcnews.com
Viktor Orban

Summitul UE a fost marcat de arestarea vicepreşedintelui Parlamentului European, Eva Kaili, sub acuzația de corupție, a declarat premierul Viktor Orban.

"E timpul să drenăm mlaștina de la Bruxelles!", a scris pe Facebook premierul maghiar, care se află în prezent la summitul UE de la Bruxelles.

Viktor Orbán a postat și un videoclip de la eveniment. În acesta, el a explicat că summitul UE a fost marcat de arestarea vicepreședintelui PE pentru acuzații de corupție.

"Toată lumea știa că Bruxelles-ul este plin de cazuri de corupție, dar acum a ajuns la un asemenea nivel încât și polițiștii au fost nevoiți să ia măsuri", a spus el, relatează presa maghiară.

Viktor Orban crede că recentul scandal de corupție a zguduit instituțiile UE. Acesta a explicat că, în timp ce perchezițiile sunt în curs de desfășurare și milioane de euro sunt confiscate de poliție, toată lumea speculează care politicieni de la Bruxelles ar putea fi implicați în continuare. După cum a spus el, mulți oameni cred că investigația poate să ducă la oameni de top.

"L-am ascultat pe președintele Parlamentului European, am solicitat o anchetă profundă și cuprinzătoare cu privire la scandalul de corupție de la Bruxelles", a mai adăugat Orban, în filmarea sa.

Viktor Orban, care se află în relații bune cu Rusia, se folosește intens de scandalul din PE pentru a ataca instituțiile europene.

Vezi și: Viktor Orban profită din plin de scandalul de corupție din PE: 'Bună dimineața!'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.