Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viktor Orban continuă investițiile în Ardeal - Ministrul Novak: 'Guvernul Ungariei este un partener de încredere pentru dezvoltarea sportului în România'

Inquam Photos / Octav Ganea
Iohannis Viktor Orban

Ministrul Sportului Eduard Novak a anunțat că Guvernul Ungariei va continua investițiile în infrastructura sportivă din România. Astfel, anul acesta ar urma să fie construite o academie de fotbal și un cămin pentru academia de hochei pe gheață.

„Guvernul Ungariei este un partener de încredere pentru dezvoltarea sportului în România. Guvernul maghiar a finanțat deja o serie de dezvoltări de infrastructură sportivă, iar acest lucru va continua să se întâmple și în viitor, de asta m-a asigurat Szijjártó Péter, ministrul afacerilor externe”, a scris joi pe Facebook Eduard Novak.

Conform acestuia, anul trecut, datorită acestor finanțări, au fost date în folosință patinoarul din Sângeorgiu de Mureș și terenul de fotbal din Sfântu Gheorghe, iar anul acesta vor fi construite Academia de Fotbal Partium și căminul Academiei de Hochei pe Gheață din Ținutul Secuiesc.

„Cred că aceste investiții sunt importante, pentru că în acest fel putem asigura dezvoltarea jucătorilor tineri, dezvoltarea sportului, continuitatea. Sportul românesc are nevoie de reformă, iar schimbarea este mult mai ușoară atunci când ești înconjurat de parteneri pe care te poți baza, așa că fiecare ajutor, bună practică, idee este utilă și de mare ajutor pentru noi”, a mai scris ministrul Sportului pe rețeaua de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.