Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vin reacțiile USR PLUS în urma săgeții transmise de premier către ministrul Drulă. Ce îi transmite un europarlamentar lui Cîțu

USR PLUS

”Dacă premierul ar lucra mai mult la Guvern și mai puțin în campania de partid, am putea face reforme”, a scris Alin Mituță, europarlamentar USR PLUS, pe pagina de Facebook.

Reacția sa vine după ce premierul Florin Cîțu a scris pe aceeași rețea de socializare:

„Dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă”.

Reacția premierului este un mesaj către ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, (USR PLUS)  care nici până la această oră nu l-a demis din funcție pe directorul CFR Călători după incidentele feroviare.

Mai multe incidente feroviare au avut loc în ultimele 24 de ore, între care un tren plin cu copii care veneau din tabără a rămas blocat în câmp mai bine de 9 ore.

Directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, a avut o intervenție halucinantă la Antena 3 după ce două trenuri au rămas blocate în câmp, în noaptea de miercuri spre joi, din cauza problemelor apărute din cauza vijeliilor.
Redăm dialogul cu jurnalistul Antena3:
Jurnalist: "De ce o locomotivă nu a ajuns timp de 8 ore la acel tren blocat cu 30 de copii?
Ovidiu Vizante: Și de ce mă întrebați pe mine? Noi am pus la dispoziția CFR-ului această locomotivă. Dacă a fost un pom căzut pe linie, locomotiva nu poate, din păcate, sări peste pom. Eu vă spun ce informații am eu. Încercați să vorbiți cu responsabilii, cei care conduc circulația.
Jurnalist: Dumneavoastră sunteți director CFR Călători și oamenii aceia erau blocați. Nu s-a găsit o variantă? Au stat 30 de copii 8 ore, abandonați în câmp.
Ovidiu Vizante: Cred că e impropriu să spuneți abandonați când toți directorii CFR Călători au încercat să găsească o soluție. Încercați dumneavoastră să găsiți la ora aceea soluții! Încercați să găsiți transbordare la ora 00:00, la 1.000 de călători, câți sunt într-un tren.
Jurnalist: Pai nu trebuie să găsesc eu, dumneavoastră sunteți în funcție!
Ovidiu Vizante: Eu sunt în funcție, eu iau deciziile. De ce trebuie să veniți dumneavoastră să îmi spuneți ce trebuia să fac dacă vă spun că nu se putea face?
Jurnalist: Deci nu se putea face nimic pentru acei oameni? Au primit apă măcar?
Ovidiu Vizante: Vor primi când ajung la București!
Jurnalist: După 8 ore?
Ovidiu Vizante: Da, dumneavoastră căutați senzaționalul... Mulțumesc! La revedere!"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.