Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vincze Lorant: 'O serie de fonduri UE vor fi disponibile pentru dezvoltare, este important cine va conduce Mureşul'

udmr.ro
Vincze Lorant

Europarlamentarul UDMR Vincze Lóránt a declarat luni, la Târgu Mureş, că în perioada următoare o serie de fonduri ale Uniunii Europene vor fi disponibile pentru dezvoltare şi că din această perspectivă este important cine va conduce judeţul Mureş şi municipiul Târgu Mureş, potrivit Agerpres.

El a spus că este nevoie de continuitate şi de proiecte de dezvoltare la nivelul Consiliului Judeţean Mureş şi că rolul său, la Bruxelles, este acela de a sprijini.

Citește și: Alexandru Rafila, despre imunizarea în masă: Se poate întâmpla în câțiva ani de zile

"Este nevoie de continuitate şi de continuarea dezvoltărilor. Rolul meu este să sprijin această activitate de la Bruxelles. În următorii 7 ani, vor fi disponibile multe fonduri UE pentru dezvoltarea judeţului şi a oraşului. Din păcate, în ultimii ani, Târgu Mureşul nu a accesat acele fonduri din care ar fi putut să se dezvolte acest oraş şi această comunitate. Este foarte important ca, pe lângă judeţul Mureş, şi la Târgu Mureş să fie o conducere care poate să aducă schimbări. Soós Zoltán şi echipa lui promit această schimbare şi eu cred că va reuşi ce îşi propune", a declarat Vincze Lóránt, care a participat la Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană Mureş, la înscrierea candidaţilor UDMR la Consiliul Judeţean Mureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.