Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vine TĂVĂLUGUL! Rareș Bogdan, profeție APOCALIPTICĂ pentru 'dinozaurii' politici

www.pinterest.com

În mediul politic vuiește de mai multă vreme în mediile politice: cine nu a interiorizat mesajul de schimbare a clasei politice va fi ras de tăvălugul DNA. De data aceasta, sub o altă formă, jurnalistul Rareș Bogdan, un apropiat al Cotroceniului lansează același avertisment pentru ”dinozaurii” politici care țin să se perpetueze în funcții.

Citește și: Urmează execuțiile - ‘cine nu a interiorizat’ DISPARE

Rareș Bogdan pleacă de la revenirea triumfală a lui Victor Ponta, care va fi noul președinte al Camerei Deputaților, dar îi enumeră pe toți greii politici care nu înțeleg să plece de bună voie și se ghidează după motto-ul ”în politică nimic nu se pierde, totul se transformă”.

Citește și: Rareș Bogdan, profeție APOCALIPTICĂ: Se DESFIINȚEAZĂ DNA! Iohannis va fi SUSPENDAT

”Ne ocupăm cu dezbateri interminabile pe subiectul Zgonea, ce face sau nu face el, daca revine sau nu unul dintre simbolurile corupției de stat din România, fostul Premier Puie Monta ca al treilea om în stat, daca fostul președinte Băsescu (ai cărui colaboratori sunt sau condamnați sau anchetați de fapte de corupţie) spune sau nu adevarul acum sau l-a spus atunci vorbind de SRI si DNA... şi, de asemenea, daca toate Serviciile de Informaţii ce ne tratează de ani buni ca pe niște babuini, şi nu ca pe niște CETĂȚENI respectați si respectabili, ar fi trebuit să știe multe din aceste mizerii pe care le descoperim atât de târziu.... Dar lasă, sigur va fi ok, că doar se întorc la butoane Ponta cu Dragnea, Băsescu cu Udrea, Blaga cu Tăriceanu şi Verestoy şi toți acești "foști" ce nu pricep în ruptul capului că vremea lor şi lumea lor S-A INCHEIAT, iar ei se încăpățânează să umble doar ca niște stafii prin viețile noastre.....Chiar nu vreți să ne trezim odata si să spunem STOP?!”, scrie Rareș Bogdan, pe pagina personală de Facebook.

Citește și: DNA are undă verde la măcel printre politicieni/ surse

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.