Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vine urgia în București: Cristian Popescu Piedone a dispus măsuri urgente de prevenire

Politia Locala Sector 5
politia locala inchis

Având în vedere fenomenele meteorologice severe anunțate, respectiv cod galben și portocaliu de vijelii și averse cu caracter torențial, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a dispus mai multe măsuri de prevenire, pe toată raza sectorului.

Serviciul Disciplină în Construcții din cadrul Direcției de Poliție Locală Sector 5 a întocmit note de constatare, prin care constructorilor li s-au adus la cunoștință măsurile ce trebuie luate, ca urmare a atenționării de vreme rea din următoarele ore, aceștia fiind direct răspunzători în cazul producerilor unor eventuale pagube, în situția în care nu respectă informările.

Citește și: Cristian Popescu Piedone a dat 2.500 de lei și un laptop pentru 3 elevi de la Colegiul Național Gheorghe Lazăr care au obținut 10 la Evaluarea Națională și BAC

Toate parcurile de pe raza sectorului au fost închise începând cu ora 17:00, iar trotuarele din jurul blocurile aflate în reabilitare sunt împrejmuite cu benzi de atenționare, pentru a putea evita, astfel, eventualele accidente.

Edilul a dispus ca direcțiile specializate din cadrul Primăriei Sectorului 5 și anume Direcția Generală de Poliție Locală, Amenajare Edilitară și Salubrizare, Salubrizare Fapte 5, și Infrastructura Sector 5 să desfășoare ample acțiuni de asigurare a perimetrului, fluidizare a traficului rutier, balizare a locațiilor cu risc ridicat de pericol, înlăturare a copacilor căzuți în diferite zone ale sectorului, limitare a pericolului cauzat de căderile de tencuială de pe fațadele imobilelor, deblocare a căilor de transport precum și de degajare a domeniului public și privat de cablurile căzute la pământ.

De asemenea, edilul a mai transmis și o rugăminte cetățenilor sectorului, de a evita pe cât de mult posibil deplasările, până vineri, ora 06:00.

Toți cetățenii Sectorului 5 sunt rugați să apeleze cu încredere dispeceratul Poliției Locale Sector 5, pentru eventualele situații cu care se pot confrunta.

- Dispecerat Direcția Generală de Poliție Locală Sector5

031/9885

031/9451

021/312.28.81

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.