Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorel Cataramă în luptă cu autoritățile bihorene: vor să oprească o activitate caritabilă de testare

Asociația Dr. Adina Alberts
Adina Alberts recoltare covid

După ce ieri vă anunțam că omul de afaceri Viorel Cataramă a dat startul unei campanii umanitare de testare a bihorenilor pentru infecțiile cu Covid-19, astăzi aflăm că autoritățile județene nu fac decât să pună bețe în roate demersului.

Cu toate că această campanie este derulată de Asociația Dr. Adina Alberts și doar finanțată, în nume propriu, de către Viorel Cataramă, atacurile nu au lipsit. Toate acestea l-au făcut pe magnat să ia atitudine și să facă câteva precizări în legătură cu întreg demersul: „E o acțiune caritabilă care oferă oamenilor acces la un test modern, omologat european de EMA și de ANMDM, ce are specificitate de 98% și sensibilitate de 92% și în mod normal este destul de costisitor, iar oamenii nu și l-ar permite. Ei vor doar să o oprească (...) Trebuie făcute niște precizări. Este vorba de o acțiune caritabilă a asociației condusă de soția mea. Nu are caracter politic. Eu sunt numai unul dintre sponsorii acestei organizații, care întreprinde astfel de acțiuni în mai multe județe și localități din țară.(...) Degeaba tot încearcă autoritățile să ne pună bețe în roate. Soția mea va continua aceste testări, iar eu, ca simplu spectator de pe margine, voi îndemna toți bihorenii să beneficieze de această oportunitate”.

Omul de afaceri, ce candidează din partea Pro România la poziția de senator de Bihor promovează principiul testării în masă și ridicarea tuturor restricțiilor inutile, mizând pe sloganul: Alege Libertatea. Mai mult, el a promis că va continua să susțină campania de testare din Bihor, indiferent de piedicile puse de autorități.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.