Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorel Cataramă întră la RUPERE în conflictul Barna - Iohannis: 'Câtă impostură'

arhiva personala
Viorel Catarama

Liderul Dreptei Liberale, Viorel Cataramă, îl atacă pe Dan Barna, liderul USR, după ce acesta la rândul său l-a criticat pe președintele Klaus Iohannis, acuzându-l că e reprezentantul actualei clase politice.

"Dan Barna îl atacă brutal pe Klaus Iohannis, facandu-l responsabil de situația grea în care se găsește România.

Câtă impostură!

Este adevărat, Președint ele are o parte din vină, însă principalul vinovat pentru scorul uluitor înregistrat de PSD în 2016 este Dacian Ciolos care, prin modul catastrofal în care a guvernat și prin măsurile de sorginte comunistă pe care le-a luat a facilitat preluarea guvernării de către socialiștii grupați în PSD și ALDE.

Citește și: CLEPSIDRA MORȚII Ce s-a întâmplat în cele 19 ore scurse între apelul la 112 și MOARTEA fetei ucise la Caracal

Să ne aducem aminte, toate greșelile guvernului Ciolos au fost girate de PNL și Președinte; din acest punct de vedere Dl. Barna are dreptate, dar îl uită pe principalul vinovat!

Astăzi, din nou, PNL militează pentru o campanie elegantă contra pericolului comunist și neo-marxist, atitudine ce poate fi calificată cu eleganță prostie în formă calificată!

Dreapta Liberala semnaleaza, din nou, pericolul uriaș pe care stânga globalista îl reprezintă și cere tuturor cetățenilor responsabili să trimită stânga (măcar temporar) în istorie", susține Viorel Cataramă, Președinte DL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.