Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorel Morari se apără în fața acuzațiilor aduse de Vasile Costiuc

deschide.md
viorel morari

Fostul șef al Procuraturii Anticorupție (PA), Viorel Morari, califică acuzațiile aduse de Vasile Costiuc, liderul Partidului „Democrația Acasă”, drept „false și grave” și afirmă că acestea „necesită a fi investigate de organele competente”.

„Sunt declarații false! Nu voi intra în polemică inutilă din frica că poate să nu se observe diferența dintre mine și cetățeanul ale cărui declarații nu le comentez.

Nu văd necesitatea să mă justific și nu am nevoia de a mă plânge. După mine, sunt acuzații grave și ele necesită a fi investigate de organele competente. Nimeni nu poate fi mai presus de lege”, a spus Viorel Morari conform presei din Republica Moldova.

Vasile Costiuc, liderul Partidului „Democrația Acasă”, cercetat în dosarul afacerilor ilegale cu terenuri la Durlești, a declarat că „a primit propuneri de a participa la crearea destabilizărilor în masă și l-a acuzat pe ex-șeful PA, Viorel Morari, de reținerea sa”.

Consilierul municipal Veaceslav Nedelea și liderul Partidului Politic „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc, au fost plasați în arest la domiciliu pentru 30 de zile, fiind cercetați în dosarul afacerilor ilegale cu terenuri de la Durlești. O decizie în acest sens a fost adoptată vineri, 14 ianuarie, de către magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.