Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, mărturisire ȘOCANTĂ: Un fost consilier al PD de atunci a coborât dintr-o mașină. M-a lovit

dancila pe

Viorica Dăncilă a declarat, duminică seară la România Tv, că a avut parte și de momente dificile, de când este în politică. Premierul a povestit cum, în perioada în care era europarlamentar, un fost consilier al Partidului Democrat a coborât din mașină și a lovit-o.

Întrebată, într-un interviu acordat postului România Tv, care a fost cel mai dificil moment, de când este în politică, Viorica Dăncilă a răspuns: „Sunt de 23 de ani în politică. Sunt destul de mulți ani. Am avut și lucruri bune și lucruri rele. Am candidat la primărie. Nu a fost plăcut să pierd, dar în același timp mi-am felicitat adversarul pentru că a câștigat. Am avut momente neplăcute cu Opoziția. Moment în care s-au comportant violent”, conform Mediafax.

Chestionată dacă situația a escaladat în jigniri sau îmbrânceli, premierul a replicat: „Da, un fost consilier al Partidului Democrat de atunci a coborât dintr-o mașină, m-a lovit. Eram europarlamentar. Sunt lucruri prin care am trecut. Am făcut această campanie și probabil de aceea urăsc atât de mult violența și fizică și verbală. Am trecut prin momente de genul acesta”.

Dăncilă a vorbit și despre provocările pe care le are ca premier, prima fiind aplicarea programului de guvernare, iar cea de-a doua de a nu dezamăgi femeile, având în vedere că este pentru prima oară când la șefia Guvernului este o femeie.

„Eu am o dublă provocare. Prima este aceea de a pune în practică programul de guvernare și să nu dezamăgesc încrederea celor care mi-au oferit, care m-au susținut pentru a ocupa această funcție. A doua provocare este că sunt primul prim-ministru femeie. Și am o obligație față de toate femeile din politică și nu numai, pentru toate femeile din România să demonstrez că o femeie poate reuși, că o femeie merită să fie promovată, pentru că am făcut foarte mult pentru promovarea femeilor în politică.

Dacă eu aș avea un eșec, probabil acest lucru s-ar răsfrânge și asupra altor femei. O să se spună – s-a dat o șansă unei femei dar vedeți această șansă s-a terminat prost. Atunci am datoria față de femeile din România, față de femeile din politică să arăt că o femeie poate aduce echilibru, poate reuși, poate de multe ori munci mai mult decât muncește un bărbat”, a explicat Viorica Dăncilă.

Premierul a oferit și câteva detalii despre viața ei personală, spunând că de când este la șefia Executivului nu mai are atâta timp la dispoziție pentru a î-l petrece alături de familie. Ea a adăugat că de sărbători îi place să intre în bucătărie și să gătească pentru familie, acțiune la care o ajută soțul și copiii. Dăncilă a precizat că îi place să gătească în principal produse românești, cum ar fi ciorbe sau sarmale.

Citește și: Dan Voiculescu RĂBUFNEȘTE la adresa lui Traian Băsescu - O decizie a magistraților admite intervenția fostului președinte în dosarul Telepatia

Întrebată dacă face și cozonaci, prim-ministrul a răspuns: „Nu. Mi-ar place să fac acest lucru. Am încercat și cred că și pentru acest lucru trebuie să ai îndemânare ca să-ți reușească. Alte prăjituri îmi ies, dar cozonac nu îmi iese”.

Totodată, premierul a spus că, pe lângă gătit, îi mai place să viziteze locuri din România pe care le apreciază, cum ar fi Maramureș, să vadă un film sau să stea „cu animăluțele, am un cățel și o pisică”.

Viorica Dăncilă a adăugat că în copilărie ar fi vrut să se facă medic, însă între timp s-a răzgândit și a ales să fie inginer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.