Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă a ajuns la Mamaia, la ședința Comitetului Executiv - VIDEO

Click
Viorica Dancila

Premierul Viorica Dăncilă a ajuns la Mamaia, la ședința Comitetului Executiv, acolo unde se va discuta despre situația guvernamentală, după ce șeful statului a respins propunerile de miniștri. Dăncilă a refuzat să facă vreo declarație la intrare, potrivit Mediafax.

CEx al PSD se reunește, sâmbătă, la Mamaia. Viorica Dăncilă a afirmat că va fi făcută o analiză a portofoliilor din Guvern și a pașilor următori ai partidului, în contextul în care președintele Klaus Iohannis a anunțat că respinge integral remanierea și cere vot de confirmare în Parlament.

Reuniunea Comitetului Executiv al PSD va fi urmată, de cea a grupurilor parlamentare ale PSD, de la ora 15.00, tot la Mamaia.

Președintele PSD a spus că Guvernul are legitimitate politică, adăugând că nu va demisiona din funcția de premier. Ea a precizat că numai în cazul în care moțiunea de cenzură va fi adoptată de Parlament, atunci social-democrații vor trebui să treacă în opoziție.

Citește și: Klaus Iohannis, mesaj cu prilejul Zilei Limbii Române

Premierul a mai anunțat că a discutat cu unii parlamentari din ALDE care nu sunt foarte mulțumiți de hotărârea ieșirii de la guvernare a partidului, precizând că s-ar bucura dacă foștii colegi de coaliție s-ar întoarce.

Un alt subiect de discuție va fi propunerea PSD pentru șefia Senatului, au declarat surse din partid. O decizie este posibil să fie luată, în contextul în care Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că în prima zi a sesiunii parlamentare va demisiona oficial din funcția de președinte al Senatului.

Social-democrații au ca posibile variante pentru șefia Senatului pe Cristian Dumitrescu sau Ecaterina Andronescu, au precizat sursele citate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.