Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă a ajuns la Parlament pentru a prezenta programul Preşedinţiei României la Consiliul UE

viorica dancila

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a ajuns, miercuri, la Parlament, pentru a participa la şedinţa comună a Senatului şi Camerei Deputaţilor în cadrul căreia va prezenta programul Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene, scrie Agerpres.

La şedinţa de Guvern de săptămâna trecută premierul i-a felicitat pe toţi miniştrii şi pe cei implicaţi în pregătirea primului mandat al României la Preşedinţia Consiliului UE. 

"Guvernul va continua pregătirile în termenele stabilite, cu aceeaşi seriozitate şi cu acelaşi profesionalism. Împreună cu membrii Guvernului vom continua discuţiile legate de preluarea Preşedinţiei, dar şi de exercitarea acesteia, iar pe data de 12 voi prezenta în Parlamentul României forma finală a programului Preşedinţiei rotative pe care România o va prelua începând cu 1 ianuarie 2019", declara prim-ministrul.

Citește și: ALERTĂ Incendiu în centrul Bucureștiului, într-un bloc turn: O femeie a murit, intervin mai multe autospeciale de pompieri - VIDEO

Premierul adăuga că "singura situaţie incertă" este "creată de domnul preşedinte Klaus Iohannis prin blocajul numirii miniştrilor în două domenii importante" şi anunţa că Guvernul a sesizat Curtea Constituţională a României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.