Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă a scăpat de explicațiile din Parlament. Deputat PSD: A fost normal să amânăm 'Ora prim-ministrului'

Inquam Photos / Octav Ganea
viorica dancila parlament

Deputatul PSD Georgian Pop, secretar al Camerei Deputaților, a declarat, după ședința Biroului Permanent, că decizia amânării orei premierului a fost un lucru „normal” ținând cont că prezența Vioricăi Dăncilă în plen s-a suprapus cu ceremonia de învestitură a ministrului Afacerilor Europene.

„Doamna premier, fiind la depunerea jurământului la Cotroceni (de către noul ministru delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba - n.r.), neputând să participe, am decis să amânăm ora prim-ministrului pentru o dată ulterioară. Într-o ședință viitoare de Birou Permanent vom stabili când reprogramăm ora premierului”, a spus deputatul PSD Georgian Pop, după ședința Biroului Permanent, conform Mediafax.

La remarca jurnaliștilor că aceste ceremonii durează, de regulă, aproximativ zece minute, Pop a spus că deputații nu pot face programul Cotroceniului.

Iohannis și Dăncilă, față în față la Cotroceni - George Ciamba a depus jurământul

„Nu putem ști exact cât durează festivitatea sau dacă după aceea mai există discuții, neputând să facem noi programul la Cotroceni. Mi se pare o decizie firească. Am decis că este normal să amânăm ora premierului”, a indicat deputatul PSD.

George Ciamba a depus, miercuri, jurământul în funcția de ministru delegat pentru afaceri europene, după demisia lui Victor Negrescu.

Premierul Viorica Dăncilă era aștepătată să participe, miercuri, începând cu ora 10.00, la "Ora prim-ministrului", pentru dezbateri politice în plenul Camerei Deputaților, solicitarea fiind făcută de grupul parlamentar al PNL.

Dăncilă a fost prezentă, în schimb, la ceremonia de depunere a jurământului ministrululi delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, la Palatul Cotroceni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.