Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă anunță că DEMISIONA, dacă nu intra în turul doi: 'Era o chestiune de onoare să-mi prezint mandatul'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Viorica Dăncilă PSD

Prezidențiabilul PSD, Viorica Dăncilă, a declarat la Digi24, că a intrat în alegerile prezidențiale cu mandatul pe față. Dăncilă a declarat că în cazul în care nu ar fi intrat în turul doi ar fi trebuit să-și prezinte mandatul.

Ciolacu a votat cu speranța unei Românii mult mai bune: 'Îmi doresc din tot sufletul să vină cât mai mulți români la vot'. Ce spune despre votul din Diaspora

"Având în vedere că exit-pollul a dat o diferență de 6 procente, este greu de acoperit această diferență de către Diaspora. Așteptăm procesele verbale, așteptăm și votul din Diaspora, dar eu am încrederecă vom fi în turul doi. A fost o zi plină pe care am petrecut-o la sediul partidului, am votat la ora 8.00, apoi am venit aici și am stat alături de colegii mei, am ținut legătura cu colegii din teritoriu. Mi s-a părut normalsă fiu alături de toti președinții de organizații din teritoriucare au fost la sediul de partid și au coordonat totul. A fost o zi cu emoții, pentru că nu pot să spun că avem aroganța să spun că știam că vom câștiga. Am reușit să creăm val de încredere a românilor în PSD și apreciez foarte mult munca colegilor mei din teritoriu. Eu speram ca domnul președinte Klaus Iohannis, măcar în această seară să nu vină cu un atac. Pentru că dânsul are o luptă cu PSD, eu duc o luptă pentru români și România.Eu vreau ca alături de mine să vină tot mai mulți români, care nu mai vor o Românie divizată, români care nu vor ssă existe guvernul meu, parlamentul meu și comisarul meu. Nu vreau să vorbesc despre trădători în PSD. Întotdeauna am acordat încredere colegilor și am spus că cei care trădează nu au ce căuta în PSD. Nu putem vorbi acum despre trădare în PSD. Vom vedea rezultatele pe fiecare județ în parte. Eu sunt convinsă că fiecare a făcut un efort. Dacă nu intram în turul doi era un lucru de onoare, trebuia să-mi depun mandatul. Acum sunt în tutul doiși nu se pune problema despre cine păstrează puterea. Avem o conducere aleasă prin Congres, avem, colegi implicați care au luptat și iată că PSD alături decetățenii care vor o Românie unită sunt în turul doi", a declarat prezidențiabilul PSD Viorica Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.