Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, atacuri în RAFALĂ la Liviu Dragnea, de pe scena Congresului PSD: a fost aplaudată frenetic

sursa FOTO: Inquam
dancila Congres PSD

Premierul Viorica Dăncilă și principal candidat la șefia PSD și-a atacat mentorul politic, de pe scena Congresului. Dăncilă a spus că trebuie să se renunțe la disputele politice privitoare la justiției, iar PSD să nu se mai izoleze pe plan extern, pentru că ar încerca să dea legi pentru interese ascunse.

Citește și: Paul Stănescu anunță ceasul socotelilor în PSD: când se va da adevărata bătălie a cuțitelor lungi

”Vreau să vă spun că nu ne vom mai lăsa atrași în discuții pe teme false, cum a fost tema justiției. Trebuie să combatem abuzurile, dar vreau ca lupta abuzurile să nu mai fie privită ca o luptă între politicieni și justiție, o luptă pentru politicieni. Vreau ca această luptă să fie pentru cetățeni, pentru oamenii care nu se pot apăra. Cețeanul este fundamental, pentru că omul simplu nu se poate apăra în fața acestor abuzuri.

Nu trebuie să mai intrăm în dispute inutile, să ne izolăm în plan extern, să nu mai lăsăm impresia că dăm legi pentru cine știe ce interese ascunse. Am lăsat impresia că am fost mai interesați de justiție decât de sănătate. Guvernul nu va emite nicio OUG privind sistemul judiciar. Orice schimbare trebuie să se facă printr-o  amplă consultate cu organismele de specialitate, cu organismele internaționale”, a spus Viorica Dăncilă, în aplauzele frenetice ale delegaților la Congresul PSD.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.