Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă și Călin Popescu Tăriceanu, mesaje în franceză, după incendiul de la Catedrala Notre-Dame

sursa FOTO: Inquam
dancila semneaza

”Sunt afectată de veștile teribile de la Paris, Catedrala #NotreDame este un simbol al Franței și al Europei. Gândurile mele sunt alături de voi, prietenii noștri francezi”, e mesajul pe care Viorica Dăncilă l-a scris, pe Twitter, dar în franceză, după incendiul care a mistuit catedrala din Paris.

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a avut și el un mesaj pentru poporul francez. ”Gândurile mele sunt îndreptate spre prietenii noștri din #France și spre întreaga comunitate catolică, profund tulburată în Săptămâna Sfântă. #NotreDame”, a scris, tot pe Twitter și tot în franceză, liderul social-democrat.

Citește și: Vești uriașe pentru toți cei care au telefoane mobile! Intră în vigoare din 15 mai – Anunț făcut de ANCOM

Președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că este șocant să vadă cum arde Catedrala Notre-Dame, unul dintre reperele Franței, precizând că „pierderea pe care o suferă Parisul este și pierderea noastră”.

„Este șocant să văd cum arde unul dintre reperele Parisului și ale Franței. Iubim Catedrala Notre-Dame mai mult ca niciodată. Pierderea pe care o suferă Parisul este și pierderea noastră”, a scris Călin Popescu Tăriceanu, luni, pe Twitter, tot în franceză.

Citește și: Tudor Chirilă surprinde! Cum i-a luat apărarea lui Dan Bittman .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.