Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă își reia activitatea pe 1 mai - Premierul merge în Polonia

Inquam Photos/ Octav Ganea
Viorica Dancila

Prim-ministrul Viorica Dăncilă efectuează, în perioada 1-2 mai, o vizită în Republica Polonă, în cursul căreia va participa la Conferinţa şefilor de guvern ai statelor din Europa Centrală şi de Est care au aderat la Uniunea Europeană după 2004 şi la Marşul Internaţional al Vieţii, potrivit Agerpres.

Astfel, miercuri, premierul Viorica Dăncilă participă la Conferinţa şefilor de guvern ai statelor din Europa Centrală şi de Est care au aderat la Uniunea Europeană după 2004, organizată la Varşovia. La Conferinţă vor fi prezenţi prim-miniştri din Bulgaria, Cehia, Croaţia, Estonia, Letonia, Lituania, Malta, Slovacia şi Ungaria, a anunţat Guvernul.

Citeste si Vremea a făcut ravagii în ultimele ore - Zeci de case au fost afectate. Mai mulți copaci au fost doborâți de vânt

Cel de-al doilea segment al vizitei se va desfăşura în data de 2 mai şi constă în participarea prim-ministrului României la Marşul Internaţional al Vieţii, eveniment educaţional anual care presupune parcurgerea pe jos a distanţei de la Auschwitz la Birkenau.

De asemenea, premierul va participa la Ceremonia comemorativă de la Birkenau, alături de lideri ai comunităţii internaţionale, oficiali guvernamentali, reprezentanţi ai cultelor religioase, organizaţii de studenţi şi copii.

Alături de delegaţia oficială română prezentă la Auschwitz-Birkenau, vor mai participa la acest eveniment David Saranga, ambasadorul Statului Israel în România, precum şi Tova Ben Nun-Cherbis, preşedinte şi fondator al Complexului Educaţional Lauder-Reut, împreună cu un grup de copii din România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.