Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă pregătește o nouă lovitură după demiterea din funcție

Guvernul Romaniei
Viorica Dancila

Executivul va avea o ședință, luni sau marți, în care va aproba un act normativ pentru achitarea facturilor pentru proiectele derulate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), a afirmat Viorica Dăncilă, într-o discuție informală cu presa, potrivit Mediafax. Decizia vine după ce Guvernul demis a adoptat luni un proiect de hotărâre prin care a împărțit primăriilor suma totală de 1,4 miliarde de lei.

Citește și: VIDEO Biografia fără perdea a lui Ludovic Orban, premierul desemnat: chitarist, anchetat de DNA, le-a recomandat politicienelor să nu treacă prin patul șefilor .

Liderul PSD a precizat că problemele referitoare la buget sunt responsabilitatea viitorului Executiv.

„Am promis că vom achita facturile pe PNDL 1 și PNDL 2 și vom achita toate facturile, astfel încât toți cei să își ducă la bun sfârșit investițiile, indiferent de culoarea lor politică”, a afirmat Viorica Dăncilă, luni seara, al România Tv.

Premierul interimar a spus și cu altă ocazie că dorește ca noul Guvern să nu „refuze dreptul comunităților locale la dezvoltare”, oprind PNDL, care este o măsură benefică implementată de către PSD, una care ar trebui continuată.

„Am urmărit dezvoltarea armonioasă a fiecărei regiuni și am alocat fonduri pentru investiții în toate comunitățile locale. În prezent, nu există nicio localitate din România care să nu fi beneficiat de investiții prin PNDL 1 și PNDL 2. Îmi doresc ca aceste investiții să nu se oprească, pentru că oamenii au au nevoie de ele. Îmi doresc ca următorul Guvern să nu refuze dreptul comunităților locale la dezvoltare”, a declarat Viorica Dăncilă, la începutul ședinței de vineri a Guvernului.

Premierul a afirmat că social-democrații vor continua să lupte, „ca nimeni să nu fie lăsat în urmă, în procesul de dezvoltare a României”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.