Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă răspunde atacurilor la Bruxelles: 'În România statul de drept este respectat. Sunt mâhnită să constat că încă este dezinformare'

Inquam Photos / Octav Ganea
Dancila Juncker

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi, în sesiunea plenară a Comitetului Economic și social European, că este mâhnită de dezinformările care există cu privire la acțiunile Guvernului de la București, spunând că Executivul nu a intervenit în sistemul juridic.

"Vreau să vă asigur că în România statul de drept este respectat, drepturile omului trebuie respectate și sunt mâhnită să constat că încă este dezinformare. Guvernul României nu a avut interferență în justiție. Puteți adresa aceste întrebări și vă dau răspunsurile corecte. Una dintre poblemele este referitoare la știrile false și dezinformare pentru că pot să inducă percepții greșite despre un stat sau guvern, cum e acum cu guvernul României", a declarat Viorica Dăncilă, la Bruxelles, conform Mediafax.

Kovesi primește ajutor de unde nu se aștepta - Mazilită de Tudorel Toader, Dăncilă îi pregătește terenul pentru o super-funcție. Anunțul de la Bruxelles

Premierul a vorbit și despre dublul standard în Uniunea Europeană.

"Trebuie să pornim de la situația reală pentrua găsi soluțiile pentru ameliorarea situației. Avem dublu standard, Europa este divizată, avem nevoie de o Europă unită și toate statele membre să fie tratate în mod real. Asta depinde de noi. Dacă vom continua divizând și mai mult Europa nu ne putem mira că următoarea configurare a Parlamentului European va fi una care să nu permită luarea unor decizii corecte pentru cetățenii europeni", a mai spus Dăncilă.

PSD și membrii Guvernului Dăncilă au acuzat în repetate rânduri faptul că forurile europene sunt dezinformate de politicieni din opoziție de la București sau chiar de reprezentatul Comisiei Europene în țara noastră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.