Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă răspunde criticilor ALDE: Bugetele SRI şi SIE nu au crescut

SRI sigla

Viorica Dăncilă a explicat că nu au fost mărite bugetele SRI și SIE, la rectificarea bugetară, doar au fost alocate sume în vederea salarizării, nu pentru alte obiective. Premierul a reamintit despre tăierea bugetelor serviciilor de informații adoptată de Parlament la începutul acestui an.

„Vreau să fac o precizare. Nu a crescut nici la SRI, nici la SIE. La începutul anului, în CSAT, am aprobat bugetul pentru serviciile de informații, fie că vorbim de SIE, fie că vorbim de SRI, astfel încât să asigurăm salariile până la sfârșitul anului. Dacă vă amintiți, am mers în Parlament și bugetul a fost tăiat. Ceea ce s-a alocat pentru SRI și pentru SIE este numai în vedere salarizării, nu pentru alte obiective”, a declarat Viorica Dăncilă, duminică, la Antena 3, potrivit Mediafax.

Premierul a mai spus că „nu puteam să lăsăm, în niciun domeniu, nu puteam să lăsăm ca să nu se plătească salariile. Au fost tăiate la începutul anului și a trebuit să venim și cu partea care s-a tăiat și în prima parte a anului”.

Călin Popescu Tăriceanu şi alţi lideri ALDE au criticat rectificarea bugetară din cauza unor tăieri din zona de investiţii şi a alocărilor suplimentare pentru servicii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.