Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă: Sper să nu fie o nouă mișcare pucistă în PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
dancila

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat vineri, că știa de întrevederea unor lideri social-democrați în biroul președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, dar că speră ca în partid să nu apară ”o nouă mișcare pucistă”, potrivit Mediafax.

”Am avut ședință de guvern. Mi s-a spus de această reuniune, de întâlnirea colegilor, dar am avut ședință de guvern și nu am putut să particip”, a spus Viorica Dăncilă, motivând faptul că nu a participat la ședința unor lideri social-democrați care a avut loc în biroul președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

Întrebată despre informațiile potrivit cărora participanții la întrevederea din biroul lui Marcel Ciolacu vor schimbarea lui Mihai Fifor din funcția de secretar general al partidului, Dăncilă a răspuns: ”Noi am mai avut puciști în partid. Acest lucru trebuie discutat în partid, avem un statut care trebuie respectat. Nu le face cinste celor care lucrează în spate. Eu sper să nu fie o nouă mișcare pucistă, că nu-și va găsi locul în electoratul PSD”.

La întâlnirea care a avut loc în biroul lui Marcel Ciolacu, din Camera Deputaților, au participat membrii importanți ai PSD, printre care Gabriela Firea, Marcel Ciolacu, Florin Iordache, Olguța Vasilescu, Paul Stănescu, precum și 25 de lideri de filiale județene ale PSD.

CEx al PSD va avea loc, vineri, la ora 18.30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.