Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă susține că România nu are probleme în preluarea președinției Consiliului Uniunii Europene - VIDEO

Inquam Photos/ Octav Ganea
Viorica Dancila juraman

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că aceste remanieri venite atât de aproape de momentul preluării președinției de către România a Consiliului Uniunii Europene nu afectează țara noastră.

„Nu este absolut nici o problemă. Așa cum am mai spus avem dosare pentru fiecare ministru cu obiectivele pe care le are în timpul președinției, cu dosarele legislative și nonlegislative pe care le vor avea pe masa de lucru. Deci fiecare va prelua din mers aceste dosare.

În altă ordine de idei văd că de fiecare dată se întreabă lumea dacă avem probleme în preluarea președinției Consililului Uniunii Europene. Chiar astăzi Comisia Europeană a menționat faptul că România este pregătită și are încredere în România să preia președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene. Nu cred că va fi nici o problemă.

Mai mult, miercuri vom avea o întâlnire : va veni la București președintele Parlamentului European, împreună cu un grup al liderilor politici din PE, și cu alți oficiali europeni. Va fi o primă discuție referitoare la preluarea președinției.

Spun asta deoarece chiar eu am avut întâlniri cu președintele Comisiei Europene, cu comisari europeni și nu cred că va fi o problemă și acest lucru va fi dovedit de preluarea președinției și de exercitarea de către România”, a declarat Viorica Dăncilă.

Liviu Dragnea, liderul PSD, a susținut ulterior că este de acord „total” cu premierul Dăncilă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.