Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viral din Parlament, Romania - Are multe resurse inepuizabile

MOTIUNEA DE CENZURA - PALATUL PARLAMENTULUI

Senatorul UNPR Ilie Năstase i-a oferit, luni, senatorului ALDE Cristiana Anghel un steag mare în timpul dezbaterilor asupra propunerii legislative a acesteia referitoare la incriminarea insultei şi calomniei.

"I l-am dat din respect pentru cel mai tare senator de când sunt eu în Senat. Ea (senatorul Cristiana Anghel - n.r.) are dreptate, suntem într-o democraţie şi poate să spună ce vrea. I l-am dat pentru că este singura care merită steagul ăla", le-a explicat Ilie Năstase ziariştilor după şedinţă.

Cristiana Anghel le-a precizat, la rândul său, jurnaliştilor că apreciază gestul lui Ilie Năstase şi că, deşi steagul i-a căzut uşor pe cap, nu a lovit-o.

"Nu m-a lovit şi, chiar dacă mă lovea, nu conta pentru că intenţia domnului Năstase a fost extraordinar de bună. Mă bucur că mă apreciază şi nu, nici nu m-a supărat", a spus aceasta.

Întrebată dacă steagul i-a făcut cucui, Anghel a răspuns: "Aţi văzut pânza şi pânza nu poate să facă cucui. (...) Eu nu păţesc nimic (...). Ştiţi care este culmea? Eu am, precum pisica, nouă vieţi, nu păţesc nimic. Nu mizaţi pe faptul că păţesc ceva". În legătură cu faptul că senatorii au respins propunerea sa legislativă referitoare la modificarea Codului penal, Cristiana Anghel a comentat: "Eu am o vorbă: "Ce faci, ţie îţi faci; ce dai, ţie îţi dai".

Ea a spus că Senatul este prima Cameră sesizată cu acest proiect, exprimându-şi speranţa că va fi adoptat de Camera Deputaţilor. "Senatul e prima Cameră. Mă duc la Zgonea, la Camera Deputaţilor, să vezi ce o să treacă acolo precum acceleratul, exact cum a trecut legea domnului cu defăimarea. Aia a putut să fie votată, că era clar pe o chestie, asta că e vorba de orice om... Nu-i nimic, ştii ce fac? Dau pe unul în judecată de la voi, dar nu-l dau ca să-l dau, îl dau ca să am posibilitatea să mă duc la Curtea Constituţională", le-a mai spus Cristiana Anghel ziariştilor.

Propunerea legislativă a senatorului ALDE Cristiana Anghel care vizează modificarea Legii nr.269/2009 privind Codul penal prin reglementarea ca infracţiuni a calomniei şi insultei şi stipularea probei verităţii a fost respinsă luni în plenul Senatului, după ce a fost îndelung dezbătută săptămâna trecută.

ROMANIA palatul parlamentului - Țara asta are resurse inepuiza...

Senatoarea vs Drapelul lui (Nasty)Cristiana-Irina ANGHEL vs Ilie NastaseLike (y) & Romani in Diaspora

Posted by News Diaspora on 15 Martie 2016

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.