Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Virgil van Dijk de la Liverpool, despre Balonul de Aur: 'Dacă nu voi câștiga, nu mă voi considera pierzător'

Virgil van Dijk

Luni, 2 decembrie, va avea loc decernarea Balonului de Aur. Potrivit presei internaționale, trofeul ar urma să ajungă la starul Barcelonei, Lionel Messi, care dacă va câștiga premiul va ajunge la al șaselea Balon de Aur, anunță MEDIAFAX.

Conform documentelor apărute, podiumul va fi ocupat de doi jucători ai Campioanei Europei, Liverpool. Virgil van Dijk și Mohamed Salah sunt fotbaliștii care vor ocupa locurile doi și trei.

Fundașul vicecampioanei Angliei, van Dijk, în vârstă de 28 de ani, a vorbit despre informațiile apărute care spun că Messi va fi câștigătorul trofeului.

Citește și: Pagina de Facebook a lui Liviu Dragnea, luată cu ASALT de internauți NEMULȚUMIȚI după mesajul acestuia de 1 Decembrie

"Nu vor exista pierzători după decernarea Balonului de Aur. Sunt extrem de mândru să fiu în această poziție, alături de asemenea jucători. Sunt foarte bucuros de evoluțiile mele alături de echipa de club și de echipa națională.

Chiar am motive să fiu mândru, pentru că nu sunt foarte mulți fotbaliști care să se poată lăuda cu asemenea reușite. Vom vedea ce va fi, dar dacă nu voi câștiga Balonul de Aur, cu siguranță nu mă voi considera pierzător", a spus Virgil van Dijk.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.