Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Virginia Ruzici dezvăluie detaliile colaborării cu Simona Halep

simona halep

Virginia Ruzici a vorbit la Roland Garros despre detaliile colaborarii cu Simona Halep, explicând cum o ajuta pe sportiva în afara terenului si a dezvaluit cât de greu i-a fost Simonei sa gaseasca sprijin financiar, desi era una dintre cele mai promitatoare jucatoare ale lumii.

Ruzici spune ca sponsorii nu s-au îngramadit sa o oferteze pe Halep, desi aceasta câstigase turneul de la Roland Garros 2008 în proba junioarelor.

"La începutul carierei, desi câstigase turneul junioarelor de la Roland Garros la vârsta de 16 ani si jumatate, va marturisesc ca în primii trei ani nu a fost deloc usor sa-i obtin contracte. Deci este mult mai bine atunci când jucatorul pur si simplu câstiga turnee. Este important sa negociezi contracte bune cu sponsori cu care jucatorului ii face placere sa colaboreze. Eu sunt persoana care da sfaturi, dar Simona e cea care decide, ea are ultimul cuvânt" a spus Virginia Ruzici, potrivit Mediafax.

Virginia Ruzici, campioana la Roland Garros în anul 1978, a vorbit si despre atributiile pe care le are în staff-ul Simonei Halep, finalista de la Roland Garros 2014.

"Sunt singurul agent independent care se ocua de Simona Halep. Se fac 8 ani de când colaborez cu Simona, iar faptul ca si eu am fost jucatoare de tenis a contat mult în relatia noastra. Rolul meu este sa coordonez multe lucruri, cum ar fi aparitiile pentru sponsori, toate obligatiile ei fata de WTA, precum si relatiile cu presa." a mai spus Ruzici

Simona Halep. locul 6 în clasamentul WTA, a fost eliminata în optimile de finala ale turneului de la la Roland Garros de catre australianca Samantha Stosur, numarul 24 mondial, scor 6-7, 3-6, dupa un meci care a durat o ora si 46 de minute si s-a întins pe trei zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.