Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vitihna, omul meciului pentru PSG în duelul cu Borussia Dortmund

pbs.twimg.com
PSG stadion fotbal

Kylian Mbappe a fost din nou în formă la debutul lui Paris St Germain, marți seara pe Parc de Princes, în campania din Liga Campionilor, unde a obținut o victorie muncită pe teren propriu, cu 2-0, în fața Borussiei Dortmund.

Mbappe a deschis scorul din penalty în repriza a doua, iar Achraf Hakimi a dublat scorul cu un gol frumos, contribuind la victoria lui PSG pe Parc des Princes, conform News.ro.

A fost doar a treia victorie în șase meciuri oficiale în acest sezon pentru campionii Ligue 1, victorie venită după prima înfrângere a sezonului, din weekend.

PSG este liderul Grupei F cu trei puncte, cu două în fața lui AC Milan și Newcastle United, care au remizat 0-0 mai devreme marți.

"A fost important să începem această campanie cu o victorie", a declarat Vitinha, declarat omul meciului.

Enrique a adăugat: "Ce mi-a plăcut cel mai mult? Am fost consecvenți. A fost clar că toți am fost cu gazul la maxim pe tot parcursul meciului. Am fost mai buni pe parcursul întregului meci. Cel mai important a fost să atacăm și să ne creăm ocazii. Am câștigat meciul datorită posesiei noastre".

PSG a fost rareori în pericol, dominând jocul la mijlocul terenului, joc ce a dat roade după ce Mbappe a transformat cu sânge rece lovitura de pedeapsă la patru minute după rvenirea de la vestiare.

Dortmund a avut prima ocazie clară când șutul lui Donyell Malen a fost reținut cu ușurință de Gianluigi Donnarumma.

PSG a ripostat cinci minute mai târziu, când Vitinha, care a dominat mijlocul terenului în prima repriză, a lovit lemnul cu un șut frumos din afara suprafeței.

Nu a existat prea multă strălucire din partea echipei locale, dar PSG a fost rareori în pericol datorită dominației lor în mijlocul terenului înainte ca totul să pară să se lege după ce Mbappe și-a îngropat cu sânge rece lovitura de pedeapsă patru minute în a doua repriză.

Dortmund a avut prima ocazie clară când Donyell Malen a găsit spațiu în zona PSG, dar șutul său a fost salvat cu ușurință de Gianluigi Donnarumma.

PSG a ripostat cinci minute mai târziu, când Vitinha, care a condus mijlocul terenului în prima repriză, a nimerit bara cu un șut frumos din afara careului.

Portughezul a mai avut o ocazie după o jumătate de oră, dar încercarea sa a fost deviată și a trecut peste bară.

Mbappe a transformat penaltiul din minutul 49 pentru a oferi lui PSG un avantaj meritat, marcând al 11-lea său gol în ultimele sale nouă apariții în Liga Campionilor.

Hakimi a dublat avantajul în minutul 58, cu o execuție cu exteriorul, după ce a fost servit în careu de Vitinha.

PSG a controlat apoi ultimele 30 de minute și a terminat fără să primească gol, în timp ce Borussia nu a reușit să amenințe serios poarta italianului de la campioana Franței.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.