Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Voiculescu lansează atacuri la PNL, dar şi la predecesorul său din Guvernul Cioloş - Cum a descoperit USR-PLUS ce gândesc propriii candidaţi (VIDEO)

Inquam Photos / George Calin
dan barna vlad voiculescu

USR-PLUS şi-a prezentat vineri candidaţii din Bucureşti la alegerile parlamentare. Liderul PLUS Bucureşti, Vlad Voiculescu, a lansat atacuri atât la PNL, cât şi la personalităţile ajunse pe listele PSD. Potrivit lui Voiculescu, pe listele USR-PLUS nu se află nici măcar o persoană care să se fi "bucurat în tăcere" de măsurile adoptate de PSD în ultimii patru ani. Acesta nu a explicat însă de unde ştie ce anume au gândit sutele de candidaţi USR-PLUS în ultimii patru ani.

"Diferenţa fundamentală între USR-PLUS şi toate celelate partide consistă în două aspecte. Pe de o parte ceea ce promitem sunt lucruri realiste, cu termene clare, cu bugetare clară. Pe de altă parte, oamenii pe care îi propunem sunt complet diferiţi de ceea ce aţi văzut până acum în clasa politică. Oamenii sunt profund diferiţi şi aş menţiona două aspecte. Nu veţi găsi pe listele USR_PLUS nici măcar o singură persoană care să fi pus umărul la dezastrul din ultimii patru ani. Nu veţi găsi o singură persoană care să fi votat cot la cot cu PSD legile justiţiei. Mai mult, nu veţi găsi nici măcar o singură persoană pe listele USR-PLUS care să se fi bucurat în tăcere sau pe la spate de modificările pe care le propunea sau pe care le-a implementat alianţa PSD-ALDE. Este un lucru pe care nicio altă formaţiune politică nu o poate pretinde. Cu toţii fie s-au bucurat, fie au pus umărul. După cunoştinţa mea, nu există nicio altă listă propusă de un alt partid din România care să nu conţină oameni care să fi pus umărul, să fi votat alături de PSD", a declarat Vlad Voiculescu.

Liderul PLUS Bucureşti a atacat PNL pentru trasferurile de la PSD şi ALDE, dar şi-a taxat şi predecesorul în funcţia de ministru al Sănătăţii în Guvernul Cioloş, Patriciu Achimaş-Cadariu, ajuns între timp cap de listă pentru Camera Deputaţilor la PSD Cluj.

"Ideea că cineva s-a transferat pe ultima sută de metri şi dintr-o dată e nevinovat este atât de falsă şi de ridicolă încât aproape că nu merită discutată. Ideea că cineva, pentru că la un moment dat şi-a dat seama că PSD nu va mai fi la conducere şi a schimbat tabăra, s-a vopsit în altă culoare şi acum merită votat este la fel de ridicolă ca acea idee că un profesor, medic, manager dintr-o dată se pune în capul listei PSD şi dintr-o dată devine purtătorul unui drapel care repezintă curăţenia şi profesionalismul. Toţi aceşti oameni pe care îi vedeţi cap de listă la Bucureşti, la Cluj, cu toţii ar trebui întrebaţi care este părerea lor despre Florin Iordache, despre OUG 13, despre acţiunile PSD din ultimii patru ani, dar şi din ultimele zile. Cine a acţionat într-un fel 30 de ani nu va acţiona altfel de acum înainte", a mai afirmat Voiculescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.