Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Voiculescu, mesaj tranșant: 'Cu toţii vor avea de ales între cinste şi aşa numita unitate; dacă o vor alege pe a doua, vor merge cu toţii la DNA'

Inquam Photos / Octav Ganea
vlad voiculescu

Liderul PLUS Bucureşti Vlad Voiculescu a declarat că a aflat din presă că directorul general al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), Vasile Apostol, a convocat o şedinţă de urgenţă cu managerii de spitale şi a avut apoi o întâlnire cu şeful de la Colentina. Apostol i-a avertizat pe toţi că trebuie să fie o echipă unită astfel ca „Gabriela Firea şi Florentin Pandele să nu ajungă la DNA”. Voiculescu spune că toţi vor avea de ales în curând între cinste şi aşa-zisa unitate. „Dacă o vor alege pe prima, vor avea în mine şi în noua echipă de la Primăria Generală parteneri de nădejde. Dacă o vor alege pe a doua, vor merge cu toţii la DNA. Ca o «echipă unită», desigur”, a adăugat viitorul viceprimar al Capitalei.

„În dimineaţa asta şefii spitalelor din subordinea Primăriei Capitalei nu răspundeau la telefon. Citesc în ziare că directorul general al ASSMB a convocat de urgenţă o întâlnire. Sper că era pentru o mai bună organizare în criza Covid 19. Pentru că vin vremuri grele şi bucureştenii vor avea nevoie de toate resursele de care dispunem pentru a trece peste iarna şi primăvara următoare. Citesc de asemenea într-o publicaţie ce pare a avea surse bune in PMB / ASSMB că «la finalul şedinţei (Directorul General) i-a avertizat pe toţi că trebuie să fie o echipă unită astfel ca „Gabriela Firea şi Florentin Pandele să nu ajungă la DNA”»”, a scris Vlad Voiculescu joi pe Facebook, potrivit news.ro.

Citește și: Gigi Becali îl desfinţează pe Mirel Rădoi: ‘Ce te mai agăţi? Gata, ai mâncat trei bătăi, la revedere! Asta e!’

Fostul ministru al Sănătăţii în Guvernul Cioloş a mai spus că speră să fie o neînţelegere sau o dezinformare, pentru că în caz contrar vor merge cu toţii la DNA.

„Sper că este o neînţelegere sau o dezinformare. Altfel, cu toţii vor avea foarte curând de ales între cinste şi aşa numita unitate. Dacă o vor alege pe prima, vor avea în mine şi în noua echipă de la Primăria Generală parteneri de nădejde. Dacă o vor alege pe a doua, vor merge cu toţii la DNA. Ca o «echipă unită», desigur”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.