Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Cohn, unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori români, anunţă o investiţie de 1,4 miliarde de lei într-o fabrică de hârtie

zf.ro
Vladimir Cohn

Antreprenorul Vladimir Cohn, cunoscut pentru businessurile sale în domeniul producţiei de hârtie, a aplicat pentru un ajutor de stat în valoare de 185,4 milioane de lei, care ar urma să fie parte dintr-o investiţie de aproape 1,4 miliarde de lei (285 mil. euro) într-o nouă unitate de producţie.

„Dorim să construim o fabrică nouă de celuloză şi hârtie la Giurgiu”, a spus pentru ZF Vladimir Cohn.

Potrivit listei privind rezultatele procesului de selecţie a cererilor de acord pentru finanţare înregistrate în cadrul schemei de ajutor de stat, publicate marţi de Ministerul de Finanţe, aceasta este cea mai mare investiţie care ar urma să fie susţinută cu ajutor de stat în cadrul acestei sesiuni, potrivit Mediafax.ro.

Vladimir Cohn este unul dintre cei mai puternici şi totodată discreţi antreprenori români. El a vândut, în 2018, firmele EcoPack Ghimbav şi EcoPaper Zărneşti grupului britanic DS Smith, într-o tranzacţie care s-a ridicat la o valoare de aproximativ 208 de milioane de euro. La momentul vânzării, cele două companii ajunseseră la afaceri consolidate de 50 de milioane de euro, fiind lideri pe segmentele lor de bu­siness.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.