Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin a fost informat în privința stării de sănătate a liderului opoziției. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului: 'Îi dorim o recuperare rapidă'

Vladimir Putin

Kremlinul știe despre spitalizarea lui Alexei Navalny, dar președintele Vladimir Putin nu a fost informat separat despre acest lucru. Aceste informații sunt incluse în rezultatele monitorizării presei pe care președintele le primește, a declarat secretarul său de presă, Dmitry Peskov, informează ageția Interfax.

"Da, mass-media postează o mulțime de informații despre aceasta, citim și aceste informații. Știm că el este în stare gravă, medicii fac acum tot ce este necesar, cei mai buni medici sunt implicați în Omsk și, din câte știm din rapoartele media, folosesc metode de telemedicină", a continuat el.

Potrivit lui Peskov, consultările cu privire la Navalny au loc cu participarea medicilor din Moscova.

El a fost întrebat dacă Kremlinul va ajuta la organizarea transferului în străinătate, dacă este necesar pentru tratamentul său.

"Dacă se îndreaptă spre Kremlin, sau apelează la Ministerul Sănătății, sau apelează la orice departament, desigur. Mulți cetățeni ruși în aceste zile, deși granițele sunt închise, pleacă în străinătate pentru tratament. ", - a asigurat Peskov.

"Desigur, ca orice cetățean al țării noastre, îi dorim o recuperare rapidă", a adăugat el.

Peskov a numit varianta otrăvirii cu un halucinogen "doar o bănuială dacă a fost otrăvire". El a amintit că rezultatele testelor nu au fost anunțate și că orice versiune trebuie confirmată de laborator.

El a observat că medicii lucrează la tratarea pacientului și fac tot ceea ce este necesar. "În plus, sunt destul de deschiși în furnizarea de informații detaliate despre ceea ce se întâmplă", a spus Peskov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.