Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Nu doar la noi președintele e admirat: Rușii spun că Vladimir Putin este cel mai frumos bărbat din Rusia

Alexei Nikolsky/Tass
vladimir putin

Setea rușilor pentru „cineva ca Putin” încă n-a dispărut după numeroșii ani în care a pozat călărind la bustul gol, sau în excursii mediatizate de vânătoare, potrivit Moscow Times.

Potrivit unui sondaj de opinie realizat publicat vineri de site-ul Superjob.ru, 18% din bărbații și 17% din femeile care au răspuns la chestionar l-au ales pe președintele Vladimir Putin drept cel mai frumos bărbat din Rusia.

Putin, în vârstă de 68 de ani, a fost singurul care a obținut un procent de două cifre în urma numărării răspunsurilor scrise de participanți la întrebarea deschisă.

19% din bărbații care au participat la sondaj s-au numit pe ei înșiși drept cel mai frumos bărbat din Rusia în timp ce 18% din femei au scris că nu există bărbați frumoși în Rusia.

„Rusii încă îl numesc pe Vladimir Putin cel mai atrăgător bărbat din țară”, a scris Superjob.ru, în pofida unei ușoare scăderi de 1% a procentului obținut de președintele rus față de anul trecut.

Superjob.ru a realizat sondajul în rândul a 1.000 de bărbați și 1.000 de femei din peste 300 de orașe ale Rusiei între 22 martie și 1 aprilie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.