Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin face o vizită strategică la Kaliningrad: 'Este o problemă extrem de importantă pentru noi'

Interfax
Vladimir Putin

Președintele rus Vladimir Putin va discuta în timpul unei vizite la Kaliningrad situația tranzitului de mărfuri prin Lituania către această regiune, a declarat reporterilor secretarul de presă al șefului statului  rus Dmitri Peskov.

"Suntem conștienți de problemele legate de plățile pentru tranzit, aceste probleme continuă, necesită atenția noastră, aceasta este o problemă extrem de importantă pentru noi și, bineînțeles, acest subiect va fi discutat în detaliu în cadrul unei întâlniri cu guvernatorul din regiune, Anton Alikhanov", a declarat Peskov presei moscovite, relatează Interfax.

Banca lituaniană Siauliu, prin care au trecut plățile pentru tranzitul prin Kaliningrad, a oprit din 15 august  operațiunile cu Rusia în ruble, iar decontările în toate celelalte monede vor fi oprite la 1 septembrie. Anterior, banca lituaniană a anunțat încetarea tuturor operațiunilor cu Rusia de la 1 septembrie.

Secretarul de presă al președintelui Federației Ruse, vorbind despre călătoria lui Putin în regiunea Kaliningrad, a menționat că "la urma urmei, subiectul călătoriei este 1 septembrie, adică Ziua Cunoașterii".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.