Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin își serbează ziua de naștere într-un mod inedit

putin

Presedintele rus Vladimir Putin, care miercuri împlineste 63 de ani, va juca un meci de hochei de ziua sa, cu fosti jucatori renumiti si participanti la asa-numita Liga nocturna de hochei, o cunoscuta organizatie de hochei pentru amatori din Rusia, dupa cum relateaza RIA Novosti si TASS.

'Mâine (miercuri - n.r.), Putin va juca hochei. Va juca în mod traditional cu vechii sai prieteni, cunoscuti jucatori veterani de hochei, precum si cu participanti la asa-numita Liga nocturna de hochei, care îsi începe mâine sezonul' la Soci, a declarat marti seara Dmitri Peskov, purtatorul de cuvânt al presedintelui rus.

Astfel, seful statului rus îsi va petrece în mare parte ziua sa de nastere pe un patinoar la Soci, celebra statiune rusa de la Marea Neagra, care în 2014 a gazduit Jocurile Olimpice de Iarna.

Putin, cunoscut pentru pasiunea sa pentru sport, a mai participat în trecut la meciurile acestei ligi a veteranilor acestui sport de iarna foarte îndragit de rusi. Ultima oara, el a participat la un meci de gala în luna mai. Liderul rus a marcat atunci opt goluri, într-un meci câstigat de echipa sa cu scorul de 18:6.

Este a 17-a oara când Vladimir Putin îsi sarbatoreste ziua de nastere în pozitii înalte în tara, scrie TASS. Anul acesta, liderul de la Kremlin îsi marcheaza ziua de nastere dupa ce a autorizat implicarea Rusiei în conflictul din Siria.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.