Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin îi răspunde lui Joe Biden, după ce președintele SUA l-a numit UCIGAȘ: 'Cine zice, ăla e!!'

www.marketwatch.com
Vladimir Putin / Joe Biden, Putin, Biden,

Vladimir Putin a rupt tăcerea, răspunzându-i lui Joe Biden într-un mod pașnic, dar pe un ton ironic. Președintele Federației Ruse a reacționat, joi, după ce omologul său din Statele Unite, Joe Biden, l-a numit „ucigaș”, informează Mediafax.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

Președintele Rusiei i-a urat „sănătate” lui Joe Biden, adăugând că oamenii tind să-i vadă pe ceilalți așa cum ei însăși se consideră.

„Referitor la declaraţia colegului meu american. Ce i-aş răspunde? I-aş spune: „Să fii sănătos!” Îi doresc multă sănătate. Fără nici un fel de ironie, fără glumă”, a spus Vladimir Putin.

„Cine zice, ăla e! Nu este doar expresie infantilă, o glumă. Sensul este profund şi psihologic. Vedem întotdeauna propriile noastre caracteristici în celălalt”, a precizat Vladimir Putin.

„Ne vom apăra propriile interese şi vom lucra (n.r. – cu americanii) în condiţii care să fie în avantajul nostru”, a conchis Vladimir Putin.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Declarația lui Vladimir Putin a fost transmisă, joi, la televiziunea națională din Rusia, relatează Reuters. Anterior acestei declarații, Rusia a cerut SUA să-și prezinte scuzele scuze din partea SUA pentru cele afirmate de Joe Biden.

”Această afirmație desparte apele. Orice așteptări cu privine la noua politică americană față de Rusia au fost anulate de această declarație tâmplită”, a notat, pe Facebook, Konstantin Kosachyov, vicepreședinte al Camerei superioare a parlamentului. În urma interviului, ministrul rus de externe a transmis că ambasadorul Anatoly Antonov a fost chemat la Moscova „pentru consultări pentru a analiza ce trebuie făcut și încotro ne îndreptăm în ceea ce privește relațiile cu Statele Unite”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.