Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin merge săptămâna viitoare să dea ordine la reuniunea Colegiului Ministerului Apărării (mass-media)

nytimes.com
vladimir putin generali

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, va participa, săptămâna viitoare, la o reuniune extinsă a Colegiului Ministerului rus al Apărării, s-a anunţat, duminică, în emisiunea "Moscova. Kremlin. Putin", de la postul de televiziune "Rossia-1", anunță Rador.

În plus, programul președintelui pentru săptămâna viitoare include o vizită la Minsk, o ceremonie de decernare a unor distincţii de stat și o reuniune a Consiliului de Stat privind politica de tineret. Vladimir Putin participă în mod tradițional la Colegiul de bilanţ al Ministerului Apărării.

La sfârșitul lunii noiembrie, președintele a declarat că la următoarea întâlnire se vor discuta, printre altele, probleme legate comenzile de apărare ale statului și stabilirea unor sarcini viitoare pentru industria de apărare. La sfârșitul lunii octombrie, la întâlnirea cu ministrul apărării, Serghei Șoigu, Vladimir Putin a dispus, pe baza experienței operaţiunii militare speciale, să se analizeze ajustări la construcția tuturor componentelor Forțelor Armate Ruse, inclusiv a trupelor terestre. Potrivit afirmaţiilor sale, propunerile în acest sens vor fi discutate în cadrul Colegiului de bilanţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.