Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACUZATII Voiculescu, implicat in dosarul Bercea! Ar fi dat 1 milion de euro pentru a-l atrage in scandal pe Mircea Basescu

bercea_mondial
Precizam ca Marian Capatana este deja arestat in dosarul de santaj al lui Mircea Basescu. Marian Căpăţână a declarat, la Curtea de Apel, că ar fi fost contactat de Florin Anghel, fiul lui Sandu Anghel, în perioada martie - aprilie 2013.

Florin Anghel i-ar fi oferit lui Marian Căpăţână 200.000 DE EURO, cu condiţia să declare că o parte din bani ar fi ajuns la Traian Băsescu.

Marian Căpăţână, intermediarul afacerii în care au fost implicaţi Mircea Băsescu şi Bercea Mondialu, le-a spus, vineri, jurnaliştilor că întreg scandalul este o "făcătură" pusă la cale de Dan Voiculescu.

"Suntem nevinovaţi total, e o făcătură a lui Voiculescu. Am luat bani împrumut, am vrut sa îi folosesc la AVERSA şi nu i-am mai folosit", a spus Marian Căpăţână, înainte de a intra în duba cu care urma să fie dus în arestul Poliţiei Capitalei.

Avocatul lui Mircea Băsescu, Nelu Taşcă, a declarat, înainte de pronunţare, că fratele şefului statului şi-a menţinut declaraţiile de la fondul cauzei, susţinând că este nevinovat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.