Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Voluntarii CMN asigură 1.000 de pături pentru Spitalul Fundeni și 50.000 de măști pentru Institutului Oncologic București

Voluntarii CMN
Voluntari CMN

Institutul Clinic Fundeni și Institutul Oncologic „Profesor Doctor Alexandru Trestioreanu” au primit miercuri, 09 decembrie 2020, un nou sprijin din partea voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului (CMN), în valoare totală de 30.000 de euro, potrivit Basilica.ro.

Voluntarii au donat Spitalulului Fundeni 1.000 de pături, 5.000 de măști (FFp2) pentru adulți și 1.700 de măști pentru copii, iar Institutului Oncologic București alte 50.000 de măști pentru adulți.

Miercuri seara, o echipă a voluntarilor, între care și Arhim. Ciprian Grădinaru, au livrat darurile la cele două instituții medicale.

Citește și: EXCLUSIV - LISTA deputaților și senatorilor alesi la alegerile din 6 decembrie

Voluntarii CMN au mai ajutat și în trecut spitale bucureștene, dar și din țară. La începutul pandemiei, aceștia au oferit un monitor pentru funcții vitale Spitalului „Victor Babeș” și instrumentar chirurgical în valoare de 4.000 € Spitalului „Grigore Alexandrescu”.

Vezi 10 direcții în care activează constant voluntarii de la paraclis.

Toate acțiunile voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Naționale se desfășoară cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel și sub coordonarea Arhim. Ciprian Grădinaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.