Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VOT în Parlament: Noua şefă a TVR, o jurnalistă care s-a remarcat prin interviuri cu vrăjitoare

TVR

Parlamentul a decis, marţi, numirea Ramonei Săseanu în funcţia de director general interimar al Societăţii Române de Televiziune.

Ramona Săseanu, propusă de PNL, a obţinut 240 voturi pentru şi 135 împotrivă.

Ceilalţi candidaţi au fost respinşi. Astfel, Adrian Ţântă, propus de AUR, a întrunit 131 voturi pentru şi 244 împotrivă, în timp ce Monica Ghiurco a obţinut patru voturi pentru şi 371 împotrivă. Votul a fost secret cu buletine.

În 2015, Săseanu i-a luat un interviu Vrăjitoarei Elena. Ea se recomanda drept „vrăjitoare, tămăduitoare sau clarvăzătoare”, iar interviul s-a difuzat pe TVR 3. Dialogul a durat circa 12 minute. Vrăjitoarea s-a lăudat prin felul cum îi ajuta pe oameni să se vindece de boli. Jurnalista nu i-a pus, însă, nicio întrebare despre cum ar putea să îi vindice pe oameni.

Interviul, scrie Cătălin Tolontan, pe libertatea.ro, a fost, de fapt, mai mult o reclamă pentru Vrăjitoarea Elena, iar oamenii erau îndemnaţi indirect să apeleze la vrăjitoare ca să fie vindecaţi. "Angajata TVR Craiova îi ridică permanent mingi la fileu, elogiindu-i vrăjitoarei „harul pe care îl aveţi”, notează Tolontan, adăugând că interviul "are realmente un aer publicitar".

CV-ul şefei interimare a TVR, AICI! (.pdf)

Plenul Parlamentului a respins, marţi, rapoartele de activitate ale Societăţii Române de Televiziune pe anii 2017, 2018 şi 2019. Ca urmare, Consiliul de Administraţie al societăţii a fost demis de drept. Mandatul directorului general interimar al SRTv este de şase luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.