Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vrancea A SCĂPAT de PSD: Klaus Iohannis a luat mai mult decât dublu față de Viorica Dăncilă și de 6 ori mai mult decât Dan Barna

iohannis popcorn

Preşedintele USR Vrancea, Mihăiţă Lepădatu, a afirmat, duminică seara, că după numărătoarea paralelă a voturilor din toate cele 358 secţii de votare din judeţ, Klaus Iohannis a obţinut 59% din voturi, iar Viorica Dăncilă 27% din voturile exprimate, în timp ce candidatul USR PLUS, Dan Barna, are 10%.

"La nivelul judeţului Vrancea, 39% dintre alegători, respectiv 56.558 persoane au votat pentru Klaus Iohannis, iar 39.000 de alegători, reprezentând 27%, au votat pentru Viorica Dăncilă. Pentru candidatul USR, Dan Barna, au votat 14.000 de vrânceni, respectiv 10% dintre alegători, fiind urmat de Mircea Diaconu cu 9% din voturile exprimate, un total de 12.700 de voturi", a declarat, pentru AGERPRES, Mihăiţă Lepădatu.

Citește și: Scrisoare deschisă adresată premierului Ludovic Orban:Ne-am săturat să auzim mereu acelaşi: ‘nu mai sunt bani’

Potrivit acestuia, în municipiul Focşani au votat pentru Klaus Iohannis 36% dintre alegători, pentru Viorica Dăncilă - 21%, Dan Barna - 16%, iar pentru Mircea Diaconu au votat 11% dintre cei care şi-au exprimat dreptul de vot.

La nivelul judeţului Vrancea prezenţa la urme la alegerile prezidenţiale de duminică a fost de 45.98%. Din cei 311.468 votanţi înscrişi pe listele permanente s-au prezentat la vot 127.115 alegători. Alţi 15.064 au votat pe listele suplimentare şi 1.045 persoane au votat cu urna mobilă. În total, 143.228 de vrânceni, respectiv 73/230 de femei şi 69.998 bărbaţi şi-au exprimat dreptul de vot. Majoritatea, 86.069 de alegători, au ieşit la vot în mediul rural şi 57.159 de persoane au votat în cele cinci oraşe din judeţ.

Citește și: EXCLUSIV Cazul Caracal, o lucrătură a Serviciilor? Surse din Poliție, în luna septembrie: ‘Înainte de alegeri, apare vreuna din fete’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.