Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un operator call-center din Vrancea a format un număr aleatoriu pentru a prezenta o ofertă și a dat peste o femeie în pericol

paradavisual.com
operator call center

Operatorul unui call center a format în mod aleatoriu un număr de telefon pentru a prezenta o ofertă comercială și a dat peste o femeie care avea nevoie de ajutor. Bărbatul a sunat la 112 și femeia a fost salvată de polițiști.

Incidentul s-a produs marți în județul Vrancea. Potrivit polițiștilor, operatorul unui call center a apelat în mod aleatoriu un număr de telefon, pentru a prezenta oferte privind achiziționarea unor servicii de telefonie.

I-a răspuns o femeie care i-a relatat că s-a rătăcit într-o zonă cu vegetație înaltă, având probleme cu vederea la cei 85 ani, potrivit Mediafax.

Operatorul call-center a apelat imediat serviciul unic de urgență 112 și a comunicat toate informațiile deținute. Polițiștii au analizat datele și ulterior au plecat în misunea la finalul căreia au găsit-o pe bătrână.

„Operatorul call-center a apelat imediat S.N.U.A.U. 112 și a comunicat toate datele deținute dar și cele relatate de bunică, reținând că localitatea ar fi un sat care începe cu litera "F" dintr-o zonă de munte. Colegii noștri, Valentin și Andrei, au fost cei care au făcut imediat conexiunea esențială cu datele oferite prin apelul 112 și, alături de un reprezentant al S.V.S.U. Andreiașu, au plecat în căutarea femeii, reușind să o găsească la o distanță de circa 1 km de casă, într-o zonă împădurită. Acasă, într-o locuință izolată din satul Fetig, a povestit colegilor că, deși are probleme cu vederea, în cursul zilei a reușit să ajungă la rude în centrul satului, iar când a plecat către domiciliu, a luat-o pe o scurtătură, dar s-a rătăcit în pădure”, a anunțat IPJ Vrancea.

Femeia a fost condusă la domiciliu și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.