Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vrancea: Un bărbat cu permisul anulat s-a urcat la volan băut, a provocat un accident şi a părăsit locul faptei

observatorulph.ro
accident

Un bărbat de 50 de ani din Vaslui este cercetat de poliţişti după ce, băut fiind, s-a urcat la volan, deşi avea permisul de conducere anulat, a provocat un accident şi a părăsit locul faptei, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, potrivit agerpres.

"În cursul nopţii de joi spre vineri, în jurul orei 02,20, poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit la locul producerii unei coliziuni între un autoturism şi un autocamion care circulau pe DN2 - E85, pe direcţia Buzău către Bacău. După producerea evenimentului rutier, conducătorul autoturismului, un bărbat de 50 de ani din judeţul Vaslui, a părăsit locul accidentului, fiind identificat de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mărăşeşti pe raza localităţii. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a acestuia", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Poliţiei, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,50 mg/litru alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost transportat la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul de 50 de ani avea permisul de conducere anulat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, conducerea unui autovehicul cu permisul anulat şi părăsirea locului accidentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.