Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vrei o casă inteligentă, independentă energetic? Descoperă Satul Scandinav la Imobiliarium!

Satul Scandinav
Satul scandinav

Satul Scandinav reprezintă primul și singurul cartier de case active din România, care oferă independență energetică (ZERO costuri la încălzire și climatizare) și o serie de facilități de relaxare inspirate din resort-urile scandinave. Dacă vrei să afli cum ai putea fi proprietarul unei case active, vino la târgul Imobilarium și poți profita și de discounturi speciale la locuințele din Satul Scandinav!

La târgul desfășurat între 12 și 14 octombrie, în parcarea Brico Depot Băneasa, vizitează standul Satul Scandinav și vei putea să descoperi cum poți fi unul dintre proprietarii celui mai inteligent concept de locuință al momentului. O casă care produce mai multă energie electrică decât consumă a devenit viziunea viitorului în imobiliare și o realitate valabilă și în România, nu doar în străinătate, dacă locuiești în Satul Scandinav. Pentru cei care nu au ajuns să viziteze cartierul, acum au ocazia să facă un tur virtual în cel mai futurist cartier rezidențial și să-l descopere prin ochelarii VR la Imobiliarium.

Satul Scandinav pune la dispoziție trei tipuri de case care impresionează prin design și prin beneficiile oferite: Stockholm,  Copenhagen și Oslo.  Dacă locuința pe care o visezi e complet finisată, controlată digital, spațioasă, cu bucătăria și băile utilate și mobilate, cu teren privat (de la 625 mp), câte două locuri de parcare și acces la facilități de recreere care te fac să te simți ca într-un resort, atunci vrei o casă în Satul Scandinav.

content-image

content-image

Casa activă: cel mai înalt standard în imobiliare

Sustenabilitatea în imobiliare nu a fost niciodată mai bine definită ca de acest concept de locuință. Casa activă produce mai multă energie decât consumă, iar aceasta provine din surse regenerabile și din tehnologia pompelor de căldură aer-aer cu recuperare de căldură, care reduce semnificativ consumul de energie pentru a asigurarea confortului necesar (24 de grade cu costuri 0, în orice anotimp).

Locuiește într-un cartier exclusivist de case, care seamănă cu o destinație de vacanță!

O casă inteligentă nu e completă dacă nu pune la dispoziție proprietarilor și facilitățile necesare pentru un stil de viață mai bun. Complexul rezidențial Satul Scandinav este gândit ca o comunitate restrânsă, oferind locuitorilor posibilitatea de a petrece cât mai mult timp în interiorul acestuia prin facilitățile pe care le pune la dispoziție: piscină, jacuzzi exterior, saună scandinavă, zonă barbeque, teren de sport multifuncțional, loc de joacă pentru copii, ieșire la lacul Snagov, alee de acces în pădurea Snagov pentru plimbări în aer liber, pistă de biciclete pentru mișcare etc.

Satul Scandinav se află în Snagov, Str. Piatra Craiului, și, în această etapă a proiectului, este format din 13 case.  Vizitează standul din cadrul târgului Imobiliarium și profită de ofertele speciale la casele disponibile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.