Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vremea rea a făcut primele victime! Un mort în Timiş şi doi răniţi în Capitală

Inquam Photos / Octav Ganea
ploaie umbrele oameni pe strada

Vremea rea face ravagii şi în Capitală. Copacii doborâți de vântul puternic au căzut peste autoturisme în Capitală, au anunțat, marți, oficiali ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență București - Ilfov.

Un copac a căzut pe un taxi, pe strada Dinicu Golescu din Capitală. Două persoane au fost rănite şi au fost transportate la spital. Unul dintre răniţi, spun medicii, nu este în stare gravă, el suferind o contuzie cervicală. Acesta a fost transportat la Spitalul Universitar. Traficul în zonă este complet blocat.

Şase copaci au căzut pe cinci maşini, iar un panou s-a desprins de pe faţada unui bloc din Capitală, din cauza vântului puternic din ultimele ore, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Capitala şi judeţul Ilfov se află sub atenţionare cod galben de vânt puternic până la ora 18.00. Meteorologii avertizează că se vor înregistra intensificări ale vântului care temporar vor atinge la rafală 55 - 70 km/h.

Şi în Timiş au existat victime. Un biciclist a murit după ce s-a dezechilibrat din cauza unei rafale puternice de vânt și a fost călcat de mașina care-l depășea în acel moment. Accidentul a avut loc la ieșire din localitatea Variaș, spre Periam, potrivit tion.ro.

Citeşte şi: Udrea, AVERTISMENT la Înalta Curte: 'Aș putea să fiu un pericol...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.