Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vremea rea le dă bătăi de cap șoferilor: sunt anunțate restricții pe două drumuri naționale și două județe

sofer

Două drumuri naționale și două județene au fost afectate de inundațiile din ultima perioadă, iar traficul este restricționat, a informat miercuri dimineața Centrul Infotrafic.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că miercuri dimineața sunt semnalate două drumuri naționale și două drumuri județene cu circulația rutieră restricționată, ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile din ultima perioadă. Este vorba despre:

-DN1R - blocat în localitatea Sâncraiu, județul Cluj (circulația rutieră este deviată pe DJ 126, prin localitate);

-DN 57B - la kilometrul 1+200 de metri, pe raza orașului Oravița (județul Caraș-Severin), din cauza ploilor abundente din ultima perioadă, zidul de sprijin al taluzului s-a prăbușit în albia unui râu, afectând și suprafața de rulare. Un sens de mers este blocat, circulându-se deviat;

PROVOCARE lansată de Ionuț Cristache: Realizatorul tv cere publicarea lucrării de 10 la BAC a fiicei șefului DNA, Crin Bologa

-DJ 672C - blocat în zona localității Runcu, județul Gorj;

-DJ 223B – blocat la km. 49+200 de metri, între localitățile Dorobanțu și Traian, județul Tulcea.

De asemenea, circualția este restricționată pe banda de urgență și pe prima bandă pe sensul către Sebeș al autostrăzii A1 Sibiu – Deva, între kilometrii 275 și 276+500 de metri, în zona localității Aciliu, județul Sibiu, pentru a permite executarea unor lucrări la carosabil.

Centrul Infotrafic anunță că, în județul Tulcea, circulația rutieră pe DN 22D se desfășoară pe un fir, alternativ, la kilometrul 1+200 de metri (ieșirea din orașul Măcin către localitatea Horia), după ce un pod din acest loc s-a surpat.

De asemenea, pe DN6 Drobeta-Turnu Severin – Orșova, la kilometrul 354+150 de metri, în afara localității Gura Văii (viaductul Slătinicul Mare), județul Mehedinți, se execută lucrări de reparații la rosturile de dilatație. Astfel, circulația se desfășoară pe un singur fir, dirijat prin semaforizare ori cu piloți de circulație.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.