Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Walt Disney este la al ŞAPTELEA director general - Ce stă în spatele DEMISIEI celui de-al ŞASELEA

1000logos.net
Disney logo

Compania Walt Disney a anunţat marţi că directorul general Robert Iger a demisionat şi va fi înlocuit imediat de Bob Chapek, transmite Reuters, citată de news.ro.

Chapek, care va fi al şaptelea director general al companiei care o istorie de aproape 100 de ani, a fost cel mai recent preşedinte al Disney Parks, Experiences and Products (Parcuri Disney, experienţe şi produse).

Citește și: INCENDIAR! Pilotul lui Dragnea a spus TOTUL - Drumurile la Belina erau doar pentru lider iar PSD plătea factura

Iger va continua să fie preşedinte al grupului până la sfârşitul contractului său, pe 31 decembrie 2021, potrivit Disney.

Iger, care a fost preşedinte al Walt Disney din 2005, a condus compania pe parcursul dezvoltării şi lansării serviciului de streaming Disney+, care a fost lasat în noiembrie anul trecut, cererea depăşind aşteptările companiei.

Acesta a spus că este ”momentul optim” pentru a demisiona, după achiziţia de către Dosney a activelor Fox din domeniul divertismentului şi lansarea serviciului de streaming în noiembrie.

Citește și: DRAGNEA s-a aflat MEREU în PERICOL! Ateriza cu elicopterul 'în bălării' sau pe un heliport fără niciun aviz sau siguranță tehnică

Susan Arnold, cel mai impotant director independent din consiliul de administraţie al Disney a arătat că planurile de succesiune au existat de mai mulţi ani.

Chapek a condus divizia Disney Parks, Experiences and Products de la crearea acesteia, în 2018. Anterior, acesta a fost preşedinte al Walt Disney Parks and Resorts, din 2015. Până în 2015, Chapek a fost preşedinte al Disney Consumer Products.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.