Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Wayne Rooney, jucătorul lui Manchester United va fi prezentat fanilor lui Derby County înaintea meciului cu Queens Park Rangers

www.redcafe.net
Wayne Rooney

Wayne Rooney, fotbalist reprezentativ pentru Manchester United și naționala Angliei, va fi prezentat fanilor lui Derby County, sâmbătă, înaintea meciului contra lui Queens Park Rangers. Atacantul se va alătura oficial echipei din liga a doua engleză în ianuarie, potrivit Mediafax.

Clubul Derby County a anunțat, miercuri, că Wayne Rooney va asista la partida de sâmbătă, contra celor de la Queens Park Rangers. Suporterii au fost invitați să își achziționeze biletele din timp pentru a-l întâmpina așa cum se cuvine pe fostul internațional englez, cu 10 minute înainte de startul partidei, programat la ora 17:00 (ora României).

Citește și: Banii cheltuiți de candidați în campania pentru alegerile prezidențiale- Cine conduce topul

Echipa din liga a doua engleză a anunțat transferul lui Wayne Rooney în luna august, menționând că acesta va ocupa funcția de antrenor-jucător. Deși a încheiat sezonul în campionatul nord-ameriacn de fotbal, înțelegerea atacantului cu DC United expiră la 31 decembrie, astfel că acesta va putea evolua pentru Derby abia din ianuarie 2020.

"Sunt fericit că, în sfârșit, am început treaba la Derby. Aștept cu nerăbdare provocările", a scris Rooney, joi, pe Twitter, după ce s-a alăturat în premieră sesiunilor de antrenament ale noii sale formații.

Rooney se va afla la a patra echipă din carieră, după Everton, Manchester United și DC United.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.