Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

#WHEREISPENGSHUAI - Serena Williams, devastată de dispariția jucătoarei din China. Mișcarea ia amploare

Shuai Peng

Serena Williams intervine în cazul jucătoarei de tenis Shuai Peng, dispărută după ce a lansat acuzații de viol la adresa unui înalt oficial chinez.

Situația chinezoaicei Shuai Peng, fost lider mondial la dublu, cu 23 de trofee cucerite de-a lungul carierei, continuă să fie incertă.

Tot mai multe nume din tenisul mondial încep să pună întrebări cu privire la situația chinezoaicei, în vreme ce șefii WTA continuă să pună presiune asupra autorităților chineze.

În acest caz a intervenit și Serena Williams. Ea a scris, pe Twitter, că „sunt devastată și șocată să aud veștile despre Shuai Peng”. Americanca a adăugat că „sper că e în siguranță și va fi găsită cât de curând posibil. Situația trebuie investigată, nu putem să stăm tăcuți. Sunt alături de ea și de familia ei în această perioadă incredibil de dificilă”.

Alături de mesaj, Serena a atașat o poză cu Shuai Peng, cu mesajul „#WHEREISPENGSHUAI”. În traducere, „unde este Peng Shuai?”

Poza și mesaje care întreabă unde se află Shuai Peng au fost distribuite de foarte multe personalități, printre care Simona Halep, Patrick Mouratoglou, Shelby Rogers, Nico Mahut, Billie Jean King, Gerard Pique, Novak Djokovic, Alize Cornet, dar și de numeroase canale media.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.