Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Wizz Air anunță lansarea unei noi rute din Cluj-Napoca. Spre ce destinație vor putea zbura românii

newsair.ro
wizz air

Compania Wizz Air a anunțat, marți, lansarea, din luna octombrie a unei noi rute, care va lega Cluj-Napoca de Liverpool.

Potrivit unui comunicat al Wizz Air, compania va lansa din 23 octombrie zboruri din Cluj-Napoca la Liverpool John Lennon, aceasta fiind a patra conexiune cu Marea Britanie disponibilă din Cluj, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Antena 1 a pus capăt telenovelei 'Vulpița și Viorel': Cei doi NU vor mai fi invitați în emisiuni

Biletele sunt deja în vânzare la prețuri care pornesc de la 89 de lei. Zborurile sunt operate de două ori pe săptămână, luni și vineri.

„Suntem încântați să lansăm această nouă conexiune low-cost între Cluj-Napoca și Liverpool, pentru a le oferi pasagerilor noștri fideli posibilitatea de a explora aceste orașe vibrante. Wizz Air este în avangarda aviației în materie de măsuri îmbunătățite de sănătate și igienă, iar clienții noștri din Marea Britanie și Cluj-Napoca continuă să spună „DA” zborului, deoarece aducem mai multă conectivitate și ajutăm economia să își revină”, a declarat Owain Jones, Managing Director Wizz Air UK.

Citește și: Nelu Tătaru vrea DEPOLITIZAREA spitalelor: 'Speranţa este ca în 8-10 luni să putem prezenta Parlamentului o lege a reformei în sănătate'

De asemenea, compania a anunțat că zborurile de la noua bază din Bacău către Londra Luton, anunțate în luna iunie, vor începe mai devreme, la 1 octombrie, cu cinci zboruri săptămânale și vor crește până la zboruri zilnice după deschiderea bazei pe 29 octombrie. Aceasta este una dintre cele 12 rute de la noua bază Wizz de la Bacău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.