Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Wizz Air face angajări. Evenimente de recrutare vor avea loc în România pentru însoţitori de zbor şi piloţi

newsair.ro
wizz air

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creştere şi cea mai sustenabilă din Europa, îşi continuă eforturile de recrutare în Europa, inclusiv în România, şi urmăreşte să angajeze mai mulţi însoţitori de zbor şi piloţi în cadrul bazelor din reţeaua sa, potrivit unui comunicat remis joi AGERPRES.

"Unsprezece evenimente de recrutare vor avea loc doar în România în lunile februarie şi martie pentru candidaţii aspiranţi. Cei care au visat dintotdeauna la o carieră în nori şi doresc să participe se pot înscrie aici. Ca parte a efortului de recrutare a însoţitorilor de zbor, compania aeriană va găzdui o serie de evenimente pe parcursul următoarelor două luni", se menţionează în comunicat.

Conform sursei citate, evenimentele de recrutare vor avea loc în Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Bacău şi Craiova, oferind însoţitorilor de zbor aspiranţi "şansa de a descoperi mai multe despre Wizz Air şi de a aplica în aceeaşi zi pentru o poziţie vacantă în echipa companiei aeriene".

Astfel, candidaţii sunt aşteptaţi să sosească la ora 9:00, cu un CV actualizat, şi să fie pregătiţi de o zi plină cu activităţi, inclusiv o prezentare personală, jocuri de rol situaţionale, exerciţii de grup şi un interviu individual.

"Wizz Air încurajează înscrierile însoţitorilor de zbor experimentaţi, precum şi pe cele ale doritorilor fără experienţă. Însoţitorii de zbor ce se alătură echipei Wizz Air se pot aştepta la salarii competitive în cadrul uneia dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creştere din Europa, instruirea specifică unui lider în industrie, oferirea unui salariu în timpul perioadei iniţiale de instruire, uniformă gratuită, bilete nelimitate pentru angajaţi, un număr de bilete gratuite şi reduceri pentru prieteni şi familie, dar şi un program lunar de lucru anunţat în fiecare lună", se mai precizează în comunicat.

Reprezentanţii companiei susţin că însoţitorii de zbor vor lucra într-un mediu prietenos şi multicultural, având acces la o varietate de oportunităţi interesante de a progresa în carieră în cadrul Wizz Air, care este prezentă acum în peste 50 de ţări.

"Eforturile de recrutare ale Wizz Air în România vin în contextul unei perioade de expansiune continuă a companiei aeriene, care oferă în acest moment o varietate de rute către destinaţii din toată Europa de pe aeroporturile din ţară. De la intrarea sa pe piaţa din România în 2006, Wizz Air a oferit rute către destinaţii populare şi neexploatate pentru pasagerii români, creând locuri de muncă, stimulând economia locală şi sporind conectivitatea în regiune", se mai spune în comunicat.

În acelaşi timp, Wizz Air recrutează noi piloţi, care "vor avea oportunitatea de a opera flota modernă, nouă şi sustenabilă a companiei aeriene, formată din aeronave Airbus A320 şi A321 şi aflată în continuă creştere".

Compania aeriană întâmpină înscrierile venite din partea comandanţilor şi prim-ofiţerilor experimentaţi, precum şi din partea celor fără nicio experienţă de zbor. Candidaţii interesaţi pot aplica online.

"Ultimii doi ani au reprezentat o perioadă atractivă de expansiune pentru Wizz Air şi suntem încântaţi să ne mărim echipa de însoţitori de zbor în toată reţeaua noastră, în contextul în care capacitatea şi cererea continuă să crească înaintea sezonului estival. Indiferent de experienţă, suntem hotărâţi să oferim însoţitorilor noştri de zbor o direcţie clară în carieră şi oportunităţi pentru dezvoltare, precum şi programe de lucru care să sprijine echilibrul între viaţa profesională şi cea personală. Aşteptăm cu nerăbdare să îi întâlnim pe însoţitorii de zbor aspiranţi în cadrul evenimentelor de recrutare din România şi restul Europei, pentru a descoperi mai multe despre oportunităţile atractive pe care le oferim. Dacă vrei să-ţi faci prieteni noi, să călătoreşti în locuri noi şi să te aventurezi într-o nouă provocare, nu ezita să te înscrii chiar astăzi!", a afirmat Andras Rado, Senior Cabin Crew Recruitment Manager la Wizz Air.

Wizz Air, compania aeriană low-cost cu cea mai rapidă creştere din Europa, operează o flotă de 149 de aeronave Airbus A320 şi A321. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.