Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Wizz Air introduce cinci rute low-cost către Abu Dhabi

http://atwonline.com/airline-financials/wizz-air-3q-profit-falls-57-rising-fuel-labor-expenses
Wizzair

Wizz Air anunță cinci rute noi din/spre Abu Dhabi. Primele zboruri de la București și Budapesta au aterizat deja la Abu Dhabi, iar din septembrie urmează curse din Sofia, Katowice și Cluj-Napoca.

„Wizz Air a sărbătorit primele zboruri de linie operate de Wizz Air Ungaria spre Aeroportul Internațional Abu Dhabi. Este un moment important în istoria Wizz Air, întrucât primele zboruri de la București și Budapesta au aterizat la Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, și vor fi urmate în septembrie de cursele de la Sofia, Katowice și Cluj-Napoca”, transmite compania, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Guvernul a modificat regulile din starea de alertă! Ce măsuri se vor lua

Cursele din București și Budapesta au loc de două ori pe săptămână, începând din iulie, iar cele din Cluj-Napoca, Katowice și Sofia vor porni, din septembrie, tot de două ori pe săptămână.

Cu noile rute, Wizz Air va conecta aceste orașe europene interesante cu Abu Dhabi și va oferi nenumărate oportunități pentru pasagerii săi de a vizita acest oraș captivant și de a descoperi atracțiile sale culturale și turistice.

„Sunt bucuros că marcăm primul zbor de linie al Wizz Air către Abu Dhabi. Wizz Air se angajează să crească rețeaua companiei aeriene către capitala Emiratelor Arabe Unite. Noile noastre protocoale de igienizare vor oferi clienților noștri încrederea că se pot baza în siguranță pe tarifele ultra-mici ale Wizz Air pentru a vizita Abu Dhabi la bordul uneia dintre cele mai ecologice flote din lume. Tarifele ultra-reduse Wizz Air și rețeaua de rute vor contribui la creșterea suplimentară a sectorului turistic din Abu Dhabi”, a declarat George Michalopoulos, Chief Commercial Officer la Wizz Air.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.